„Jumanji: Aventură în junglă” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

„Jumanji: Aventură în junglă” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2018

Lungmetrajul „Jumanji: Aventură în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle”, cu Dwayne Johnson în rol principal, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Filmul, din distribuția căruia mai fac parte Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Nick Jonas și Laurie Calvert, a generat încasări de 2.130.370 de lei și a fost vizionat de 94.477 de spectatori, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

„Star Wars: Ultimii Jedi/ Star Wars: The Last Jedi” al lui Rian Johnson a coborât pe locul al doilea în clasament. Lungmetrajul, cu Mark Hamill, Carrie Fisher, John Boyega, Lupita Nyong’o, Kelly Marie Tran, Laura Dern și Benicio Del Toro în distribuție, a generat - în al treilea weekend de la premieră - încasări de 565.694 de lei, scrie News.ro.

Mike Tyson și-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California CITEȘTE ȘI Mike Tyson și-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California

Animația „Ferdinand” a coborât un loc, până pe trei. În al doilea weekend, ea a generat încasări de 318.431 de lei și a fost vizionată de 16.238 de spectatori.

Drama „Minunea/ Wonder”, regizată de Stephen Chbosky, cu Julia Roberts, Owen Wilson și Jacob Tremblay în distribuție, a debutat pe poziția a patra în top, după ce a generat încasări de 287.750 de lei și a fost vizionată de 15.161 de spectatori.

Un alt debut în box office-ul românesc îl reprezintă musicalul „Omul spectacol/ The Greatest Showman”, cu Hugh Jackman în rol principal. Filmul a intrat în top pe locul al cincilea, cu încasări de 238.496 de lei și 12.019 spectatori.

Comedia „Bastarzii/ Father Figures”, cu Owen Wilson, Ed Helms și Glenn Close, a coborât trei locuri, până pe șase, după ce - în al doilea weekend de la lansare - a generat încasări de 125.423 de lei și a fost vizionată de 6.180 de spectatori.

„Crima din Orient Express/ Murder on the Orient Express”, de Kenneth Branagh, a coborât trei locuri în al șaptelea weekend de la premieră, până pe poziția a șaptea, după ce a generat încasări de 124.590 de lei și a fost vizionat de 6.026 de spectatori.

Animația „Coco” a coborât două poziții, până pe locul al optulea. În al șaselea weekend de la premieră, a încasat 81.245 de lei.

Comedia „Mame bune și nebune 2/ A Bad Moms Christmas”, cu cu Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn și Cheryl Hines, a generat, după al șaselea weekend de la premieră, încasări de 76.814 de lei și a fost vizionată de 3.699 de spectatori. Ea a coborât, astfel, patru locuri, până pe nouă.

Pe locul al zecelea în clasamentul românesc se află animația „Paddington 2”, de Paul King, care, în al cincilea weekend, a generat încasări de 44.936 de lei și a fost vizionată de 2.505 spectatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumanji: aventură in jungla
dwayne johnson