Philip Morris International lansează IQOS 3 DUO în România

Philip Morris International lansează IQOS 3 DUO în România
scris 24 oct 2019

Astăzi, Philip Morris Trading, lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, lansează IQOS 3 DUO în România.

IQOS 3 DUO a fost conceput ca răspuns la nevoile exprimate de consumatori și reprezintă cel mai nou și evoluat produs din portofoliul companiei.

Acesta aduce funcționalități noi care ajută fumătorii adulți să facă mai ușor trecerea de la fumat la alternativele fără fum — o încărcare mai rapidă1 și un “stilou” mai rezistent, care permite două utilizări consecutive, fără a fi nevoie de încărcare.

Noul dispozitiv constituie un pas important în demersul Philip Morris International de a oferi alternative fără fum fumătorilor adulți și va fi disponibil spre vânzare în magazinele din România, începând cu 5 Noiembrie 2019.

“Lansarea IQOS 3 DUO reprezintă angajamentul nostru cu privire la investiția constantă în dezvoltarea și comercializarea de produse fără fum, fundamentate științific, ce pot ajuta milioane de adulți, care altfel ar continua să fumeze, să facă trecerea la o alternativă mai bună.  Aceste îmbunătățiri  și inovații continue ale  dispozitivelor IQOS sunt esențiale în punerea în practică a viziunii noastre despre un viitor fără fum. În prezent, aproximativ 8,8  milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut la IQOS și au renunțat la țigări.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Operating Officer în cadrul Philip Morris International.

Philip Morris International intenționează ca, până în 2025, cel puțin 40 de milioane de fumători ai țigărilor din portofoliul propriu să facă trecerea la produse fără fum, iar cel puțin 30% din volumul total al producției să fie reprezentat de produse fără fum. În medie, 70% din fumătorii care trec la IQOS, renunță complet la țigări*, ceea ce face IQOS cea mai convingătoare alternativă pentru fumatul convențional existentă în prezent.

În ultimii 15 ani, compania a investit peste 6 miliarde de dolari în cercetare științifică, în dezvoltarea și comercializarea portofoliului de produse fără fum. Peste 400 de oameni de știință, ingineri și specialiști de top sunt implicați în a asigura o evoluție constanta a acestei categorii de produs. Este important de reținut că IQOS nu este lipsit de riscuri, acesta livrează nicotină, substanță ce creează dependență.

viewscnt
Afla mai multe despre
philip morris international
iqos 3 duo