VIDEO Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, supranumit ”Lordul”, a murit

VIDEO Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, supranumit ”Lordul”, a murit

Jean Pădureanu, al doilea din stânga, alături de fostul șef LPF, Dumitru Dragomir (în centru). Sursa foto:Colicaranica/Dreamstime.com

scris 30 dec 2016

Fostul președinte al Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, supranumit ”Lordul”, a încetat din viață vineri noaptea, la vârsta de 80 de ani, scrie Timp Online.

În ultima vreme, Pădureanu a fost internat la Secția de Oncologie al Spitalului Județean Bistrița, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adăugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace, Alzheimer.

Recent, i-a fost detectat recent un cancer la ficat, iar boala s-a extins într-o metastază, era hrănit doar prin perfuzii, reușea numai să bea apă, iar comunicarea cu cei din jur a devenit aproape imposibilă.

Cum arată contabilitatea unui club de fotbal finanțat de la bugetul local CITEȘTE ȘI Cum arată contabilitatea unui club de fotbal finanțat de la bugetul local

Lui Pădureanu i s-a administrat în mod constant morfină pentru a-i mai atenua din dureri și avea rare momente în care îi recunoștea totuși pe cei din familie.

VIDEO Timp Online

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
padureanu