Cîțu: Din primul moment nu am fost confortabil cu PSD. Am avut un instinct, trebuia să mă retrag, ăsta e regretul meu

Cîțu: Din primul moment nu am fost confortabil cu PSD. Am avut un instinct, trebuia să mă retrag, ăsta e regretul meu

Inquam Photos/Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 apr 2022

Fostul președinte al PNL Florin Cîțu a declarat că nu a fost ”confortabil” în privința alianței cu PSD și că atunci când s-a format această alianță a avut un instinct că aceasta nu va funcționa. Cîțu a adăugat că regretă că nu s-a retras atunci.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Florin Cîțu a declarat că PNL nu trebuie să dispară, iar acest lucru este unul important, arată news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Analist eToro: Europa ar putea supraviețui fără gazul rusesc iarna viitoare, dar există câteva probleme

”PNL nu trebuie să dispară, asta este cel mai important. Avem acum un congres al PNL. Acesta este testul. Dacă situația se înrăutățește, înseamnă că colegii mei au greșit. Din primul moment nu am fost confortabil cu această alianță cu PSD. Echipa care m-a votat, m-a votat pentru că eram cel mai mare adversar al PSD”, a declarat Florin Cîțu.

Fostul lider liberal regretă că nu s-a retras la momentul formării alianței dintre PNL și PSD.

PROFIT NEWS TV Radu Puiu, Financial Analyst XTB România: Mă aștept ca, în următoarea perioadă, piața de criptomonede să evolueze în tandem cu piața bursieră. Investitorii tind să fie mai degrabă precauți și să se orienteze către active mai sigure CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Radu Puiu, Financial Analyst XTB România: Mă aștept ca, în următoarea perioadă, piața de criptomonede să evolueze în tandem cu piața bursieră. Investitorii tind să fie mai degrabă precauți și să se orienteze către active mai sigure

”Când a venit acea alianță am avut dublii, am avut un instinct, trebuia să mă retrag atunci, ăsta e regretul meu, că nu m-am retras atunci. După aceea am propus măsuri populiste și le-am spus că dacă nu luăm aceste măsuri ajungem în situația în care suntem acum, inflație mare, dobânzi mari.  Am un regret că nu m-am dat la o pare, Am avut un instinct clar că nu va funcționa. Se vede clar că am avut dreptateși instinctul meu era corect”, a declarat Florin Cîțu.

viewscnt
Afla mai multe despre
citu
pnl