CSM a avizat favorabil proiectul de desființare a Secției Speciale

CSM a avizat favorabil proiectul de desființare a Secției Speciale
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2022

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul de desființare a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție propus de Ministerul Justiției. Ministrul Cătălin Predoiu a salutat decizia și a anunțat că va lucra cu reprezentanții CSM ”pentru adoptarea cât mai rapidă, în acest an, a proiectelor legilor Justiției și abordarea celorlalte probleme stringente”.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Plenul CSM a avut,vineri, pe ordinea de zi avizarea proiectului de lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, scrie News.ro

Ministrul Finanțelor anunță continuarea programului Noua Casă. Garanții de 1,5 miliarde lei pot fi emise în 2022 CITEȘTE ȘI Ministrul Finanțelor anunță continuarea programului Noua Casă. Garanții de 1,5 miliarde lei pot fi emise în 2022

Dezbaterile intense au durat câteva ore, iar la final CSM a avizat favorabil proiectul. 

”Salut votul dat, astăzi, în Consiliul Superior al Magistraturii, pentru avizarea favorabilă a proiectului de Lege pentru desființarea SIIJ! Mulțumesc tuturor membrilor CSM, indiferent de pozițiile exprimate și votul acordat, pentru participarea la dezbatere și procedura de vot. Voi continua să lucrez cu Consiliul pentru adoptarea cât mai rapidă, în acest an, a proiectelor legilor Justiției și abordarea celorlalte probleme stringente aflate pe agenda Justiției. Nu în ultimul rând, mulțumesc aparatului tehnic al Ministerului Justiției pentru eforturile depuse, ca întotdeauna”, a transmis ministrul Justiției, Cătălin Predoiu. 

Anterior, în cadrul ședinței, Predoiu a precizat că a găsit o cale de a atinge obiectivul principal, care este desființarea Secției Speciale, pentru că nu se poate aștepta ”un miracol ca toată lumea să fie de acord”.  

viewscnt
Afla mai multe despre
csm
sectia speciala