Atos vrea să angajeze 1.000 de IT-iști în România

Atos vrea să angajeze 1.000 de IT-iști în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2022

Atos România, subsidiara locală a companiei franceze Atos, cu peste 3.000 de angajați pe piața locală în prezent, anunță planurile pentru recrutarea a peste 1.000 de specialiști IT până la finalul anului 2022, dintre care 400 de juniori. Compania caută absolvenți, dar și oameni cu experiență din toate orașele, angajații urmând să lucreze în sistem majoritar remote.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Atos România a încheiat anul 2021 cu peste 3.000 de angajați în sediile din București, Brașov, Iași și Timișoara, specialiștii săi deservind mai mult de 300 clienți în 15 țări. Compania are parteneriate cu instituțiii puternice de apărare, securitate cibernetică, știință și sănătate, fiind una din cele mai importante organizații franceze de pe piața din România.

Ministrul Finanțelor anunță continuarea programului Noua Casă CITEȘTE ȘI Ministrul Finanțelor anunță continuarea programului Noua Casă

Pentru anul în curs, Atos își propune să atragă peste 1.000 de specialiști IT pe plan local, atât tineri la început de carieră tech, cât și seniori și profesioniști cu experiență în domeniile R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products, Cloud Enterprise Solutions, Digital Workplace. Se caută asemenea tineri absolvenți pentru a intra în Academiile Atos, în special pentru cele de CyberSecurity, Cloud, Application Management, SAP și DevOps. 

Într-un context digital accelerat de pandemia de COVID-19, atât procesul de recrutare, cât și activitatea angajaților Atos România se va desfășura cu precădere în sistem remote. Astfel, compania vizează atragerea de specialiști IT din toate orașele țării, nu doar în care este prezentă cu sedii de birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
atos românia
angajari
it