Val de plecări din USR după demisia lui Cioloș. "Este un moment complicat pentru partid."

Val de plecări din USR după demisia lui Cioloș. "Este un moment complicat pentru partid."
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2022

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a transmis că aproximativ 400 de membri au demisionat din partid de la începutul acestei luni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Întrebat câți membri USR au demisionat de când Dacian Cioloș a renunțat la șefia formațiunii, Moșteanu a precizat: „La o primă vedere, pare că de la 1 februarie până astăzi au plecat aproximativ 400 de colegi și au venit aproximativ 100 de colegi noi. (...) Este un moment complicat pentru partid. Așa cum am trecut peste multe momente complicate, o să trecem și peste acesta. Am încredere în colegii mei și în solidaritate”, potrivit Adevarul.

NEPI Rockcastle cumpără 17 hectare de teren în Galați pentru un proiect imobiliar mixt CITEȘTE ȘI NEPI Rockcastle cumpără 17 hectare de teren în Galați pentru un proiect imobiliar mixt

În urmă cu o săptămână, pe 7 februarie, Dacian Cioloș a anunțat că demisionează de la șefia USR, după ce Biroul Național, în care nu avea majoritate, i-a respins propunerile de reformă, prin care puterile președintelui formațiunii ar fi urmat să fie sporite. În locul său a rămas Cătălin Drulă, care va ocupa funcția de președinte interimar al USR până când conducerea partidului va decide să organizeze alegeri. 

Deși a renunțat la șefia USR, Dacian Cioloș este în continuare membru al formațiunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
usr
dacian cioloș