Poșta Română va încasa 10 milioane de lei pentru distribuția noilor carduri de sănătate

Poșta Română va încasa 10 milioane de lei pentru distribuția noilor carduri de sănătate
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 8 mai 2024

Poșta Română a câștigat o licitație organizată de Casa Națională pentru Asigurări de Sănătate (CNAS) pentru distribuirea cardurilor naționale de asigurări sociale de sănătate, contractul fiind semnat pentru suma de 10 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 12 milioane de lei, fără TVA. Contractul se va derula pe o perioadă de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

La procedură, Poșta Română a fost singurul ofertant.

CONFIRMARE Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Hornbach deschide în România un hub IT pentru toate cele 9 țări

"Achiziția serviciilor ce constau în primirea, sortarea și livrarea trimiterilor către destinatari persoane fizice din România, pe baza confirmărilor de primire. Trimiterile personalizate și împlicuite vor trebui înmânate personal asiguraților la domiciliul acestora, în baza actului de identitate și a semnării de confirmare de primire. În situația în care destinatarii sunt în evidența altui expeditor decât cel tipărit pe trimitere, operatorii vor asigura livrarea trimiterii la sediul noului expeditor după confirmarea acestuia în scris de către autoritatea contractantă", scrie în caietul de sarcini al licitației.

Conform documentației, Poșta va distribui două milioane de carduri.

EXCLUSIV ABC Insurance vrea să-și dubleze participația la societatea care emite polițele obligatorii pentru locuințe. UPDATE: Valoarea tranzacției CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ABC Insurance vrea să-și dubleze participația la societatea care emite polițele obligatorii pentru locuințe. UPDATE: Valoarea tranzacției

Cu afaceri anuale de peste un miliard de lei, Poșta Română are ca acționari Ministerul Cercetării Inovării și Digitalizării (MCID) - 93,75% din acțiuni și Fondul Proprietatea, cu o participație de 6,25%.

Poșta este cel mai mare operator local de profil, are peste 24.000 salariați și o rețea teritorială de peste 5.600 de unități.

Cu afaceri de 5,38 milioane de lei în 2022, Briliant Technologies produce software și este controlată de Marius Adrian Boaru - 32%, Carmen Boaru - 24% și Valentin Boaru - 24%, potrivit termene.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
posta
licitatie
contract
cnas
carduri de sanatate
distributie