Accident de muncă la CNE Cernavodă - Victima indicată de presă: un cântăreț care este și angajat

Accident de muncă la CNE Cernavodă - Victima indicată de presă: un cântăreț care este și angajat
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2024

Un bărbat de 46 de ani este în stare gravă, la spital, după ce a căzut de la 10 metri înălțime la Unitatea 3 a Centralei Nucleare de la Cernavoda, în timpul serviciului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Victima este Florin Decuseară, un cunoscut cântăreț local, care este și angajat al CNE, conform adevarul.

Algocalminul, în pericol să fie retras? Verificări în întreaga Europă, posiblă reacție adversă gravă. Mesajul ministrului CITEȘTE ȘI Algocalminul, în pericol să fie retras? Verificări în întreaga Europă, posiblă reacție adversă gravă. Mesajul ministrului

SN Nuclearelectrica SA anunță că, în data de 17 iunie 2024, un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unitatii 3 CNE Cernavoda, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

„Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă. CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale. SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat transmis de SN Nuclearelectrica SA.

viewscnt
Afla mai multe despre
cernavoda
angajat
cantaret