Drumurile spre munte se aglomerează în a doua zi a minivacanței

Drumurile spre munte se aglomerează în a doua zi a minivacanței
scris 13 aug 2017

Traficul rutier începe să se aglomereze din nou, duminică, pe Valea Prahovei, atât pe sensul de urcare, în special la Comarnic, dar și la coborâre, spre Bușteni.

Potrivit centrului Infotrafic, traficul rutier este intens pe DN1 Ploiești – Brașov. Pe sensul de urcare (către Brașov), există aglomerație la Comarnic și pe tronsonul Sinaia – Azuga, iar pe sensul de coborâre, de la limita cu județul Brașov până la Bușteni, potrivit News.ro.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte regulile de circulație și să manifeste disciplină în trafic. De asemenea, pentru evitarea ambuteiajelor, automobiliștii care doresc să se deplaseze pe ruta Ploiești – Brașov pot lua în considerare traseul alternativ DN1A Ploiești – Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov.

LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie CITEȘTE ȘI LISTA Magazinele din care bucureștenii pot cumpăra biciclete cu voucherele de la Primărie

În schimb, pe autostrada A2, drumul către litoral, traficul rutier se desfășoară normal.

Sâmbătă, a fost aglomerație atât pe A2, cât și pe DN1, pe Valea Prahovei circulându-se pe mai multe porțiuni în coloană.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
drum
munte
circulatie
minivacanta
trafic