În noul an școlar "masca va fi recomandată, nu va fi impusă"

În noul an școlar "masca va fi recomandată, nu va fi impusă"
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2022

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, anunță că în viitorul an școlar "masca va fi recomandată, nu va fi impusă" și nu va fi nevoie de aviz epidemiologic. El recomandă părinților care aduc copiii la școală cu mijloacele de transport în comun să le dea acestora mască sanitară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Ministrul Sănătății a afirmă că elevii "nu vor trebui să facă teste” pentru depistarea infecției cu SARS-CoV-2 la începutul viitorului an școlar, scrie News.ro.

Emmanuel Macron îi atenționează pe francezi în legătură cu \'\'sfârșitul abundenței\'\' și al \'\'lipsei de griji\'\' CITEȘTE ȘI Emmanuel Macron îi atenționează pe francezi în legătură cu ''sfârșitul abundenței'' și al ''lipsei de griji''

"Cred că părinții își doresc două lucruri: copiii lor să poată să meargă la școală, iar prezența lor a școală să fie cât mai sigură. Sigur, nimeni nu poate să ofere o garanție perfectă că nu vor fi cazuri de îmbolnăvire, ar fi o minciună, dar important este să fie cât mai puține, iar dacă un copil este infectat, să stea cinci zile la domiciliu, în izolare. Cred că asta trebuie să fie filosofia”, a afirmat ministrul Sănătății la Antena 3.

El a subliniat că "masca va fi recomandată, nu va fi impusă” și nu va fi nevoie de aviz epidemiologic.

Alexandru Rafila a recomandat părinților care aduc copiii la școală cu mijloacele de transport în comun să le dea acestora mască sanitară de protecție, pentru a evita contractarea virusului care provoacă boala COVID.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul sănătății
alexandru rafila
masca