ULTIMA ORĂ Termenul în care poate fi ales un furnizor concurențial de electricitate, extins

ULTIMA ORĂ Termenul în care poate fi ales un furnizor concurențial de electricitate, extins
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2021

Autoritatea Națională de Reglementare în Energie (ANRE) extinde până la 31 martie 2021 perioada în care consumatorii casnici pot încheia contracte de furnizare a energiei pe piața concurențială.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Conform legii, consumatorii de electricitate aveau opțiunea de a alege doar până la finele lunii ianuarie un furnizor concurențial, pentru a nu plăti mai mult.

Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială CITEȘTE ȘI Darius Dumitru Meșca, Directorul General al Electrica Furnizare: Vom continua procesul de transformare. Suntem un partener solid al consumatorului și în piața concurențială

Tot astăzi, CEZ Vânzare a anunțat deja că oferă răgaz clienților săi pentru a studia ofertele CEZ până la 31 martie 2021.

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat însă săptămâna trecută că termenul până la care cetățenii pot opta pentru furnizorul de energie ar putea fi prelungit, deoarece multă lume nu a fost informată din timp și prin urmare nu știe ce are de făcut.

Situația de pe piața electricității a fost prezentată și AICI de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
electricitate
energie
concurential