Viceprimarul Aurelian Bădulescu spune că firma Romprest refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină

Viceprimarul Aurelian Bădulescu spune că firma Romprest refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 mar 2020

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu anunță că autoritatea locală va depune plângere penală pe numele companiei de salubritate Romprest, spunând că reprezentanții acesteia refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină amenajate în municipiul București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

"Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonșalanță ieșită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate și resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi”, a afirmat Bădulescu, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Și Fitch retrogradează Renault, proprietarul Dacia. Risc de noi deteriorări dacă măsurile de izolare și opririle de producție vor fi prelungite CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Și Fitch retrogradează Renault, proprietarul Dacia. Risc de noi deteriorări dacă măsurile de izolare și opririle de producție vor fi prelungite



El a precizat că de aproape o săptămână Primăria Sectorului 1 și Primăria Generală a Capitalei încearcă să rezolve problema, "însă grupurile de interese din această companie vin și invocă tot felul de prostii”.

Viceprimarul a spus că reprezentanții Romprest invocă faptul că nu li s-a plătit factura și că ei "nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”.

"Astăzi, la acest moment, am luat decizia împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București să depunem o plângere penală pentru că așa ceva nu este posibil, să lași o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu ești în stare să-ți faci datoria. Este inacceptabil în condițiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului București!”, a afirmat, sâmbătă după-amiază, Aurelian Bădulescu.

Acesta a catalogat drept "o inepție” atitudinea reprezentanților Romprest și a anunțat că autoritățile locale vor merge până la solicitarea rezilierii contractului cu această firmă. Totodată, Bădulescu a cerut cetățenilor să sesizeze "refuzul nejustificat” al companiei de a ridica gunoiul.

viewscnt
Afla mai multe despre
romprest
coronavirus
salubritate bucuresti