STS negociază cu mari companii

STS negociază cu mari companii
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 9 ian 2023

Dante International, operatorul eMAG, cel mai mare retailer local online, Logic Computer, Vodafone România, al doilea jucător local de telecomunicații, Power Net Consulting și asocierile formate din Maguay Computers (lider) și Metaminds, respectiv Orange Romania (lider) și Orange Romania Communications (fost Telekom Romania Communications) vor să furnizeze Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) echipamente hardware și soluții software necesare dezvoltării și funcționării Sistemului electronic de management și control al Planului Național de Redresare și Reziliență (e-SMC).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Acest sistem este necesar implementării proiectului Monitorizarea și implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

ANUNȚ Digi generează bucurie în Spania CITEȘTE ȘI ANUNȚ Digi generează bucurie în Spania

"Sistemul Electronic de Management și Control al PNRR (e-SMC) reprezintă un sistem informatic integrat și unitar care va asigura interacțiunea eficientă cu sistemul informatic al Comisiei Europene (SFC), având la bază principiul asigurării interoperabilității cu alte sisteme informatice, bazelor de date proprii și externe. MIPE este administratorul operațional al sistemului informatic de management al PNRR, iar STS este administratorul tehnic al acestuia, fiind totodată instituția responsabilă cu dezvoltarea și administrarea tehnică a sistemului informatic", se arată în caietul de sarcini al licitației.

Detalii despre necesarul de echipamente hardware și soluții software.

STS negociază cu mari companii

STS cumpără echipamente destinate managementului vulnerabilităților cibernetice ale sistemelor de comunicații CITEȘTE ȘI STS cumpără echipamente destinate managementului vulnerabilităților cibernetice ale sistemelor de comunicații

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
pnrr
licitatie
echipamente hardware
software
oferte