STS va extinde distribuția de servicii Internet la nivel național

STS va extinde distribuția de servicii Internet la nivel național
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 dec 2022

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a stabilit, în urma unei licitații, furnizorii de echipamente destinate dezvoltării și extinderii distribuției de servicii Internet la nivel național, acestea fiind parte a unui proiect al instituției care vizează creșterea rezilienței și a securității cibernetice a serviciilor de infrastructură ale furnizorilor de servicii de Internet pentru autoritățile publice din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Contractele au fost semnate în cursul lunii noiembrie și însumează 19,35 milioane de lei, fără TVA, livrarea echipamentelor urmând să se încheie peste 12 luni. Bugetul licitației a fost stabilit la 31,03 milioane de lei, fără TVA.

Synotech Global Services Romania a câștigat lotul 2 și va livra 80 de switch de distribuție pentru 11,65 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 11,95 milioane de lei, fără TVA.

DECIZIE Cardurile sociale, de câte 250 lei, vor fi acordate și în 2023. Pragul de venituri pentru beneficiari, majorat CITEȘTE ȘI DECIZIE Cardurile sociale, de câte 250 lei, vor fi acordate și în 2023. Pragul de venituri pentru beneficiari, majorat

Lotul 7 a fost adjudecat de Mida Soft Business pentru suma de 3,917 milioane de lei, fără TVA. Lotul 7 a fost estimat la 4,08 milioane de lei, fără TVA, și constă în livrarea de 820 de PC-uri și laptopuri.

Arctic Stream va încasa 2,96 milioane de lei pentru 120 switch-uri de distribuție. Lotul 1 a fost estimat la 2,98 milioane de lei, fără TVA.

Pentru suma de 746.000 lei, fără TVA, Metaminds va liva 500 antene wireless distribuție Internet. Lotul 6 a fost estimat la 747.000 lei, fără TVA.

SMD Plus Technology a câștigat lotul 9 pentru 40.800 lei, fără TVA, al cărui obiect este furnizarea a 400 module SFP WDM.

Start Bit Net va încasa 27.200 lei, fără TVA, pentru livrarea a 400 de media convertor cu slot (lotul 8).

Conform anunțului de atribuire, două loturi ale licitației (3 și 5), care însumau 9,96 milioane de lei, fără TVA și vizau 54 de switch-uri, au fost anulate. 

Participanții înscriși la licitație sunt disponibili AICI.

PROFIT NEWS TV Dan Schwartz, Managing Partner RSM România, despre programul Guvernului de a combate „specula”: O inițiativă cu puternică tentă populistă. Politicienii vin de multe ori cu astfel de măsuri încercând să obțină bunăvoința cetățenilor CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Dan Schwartz, Managing Partner RSM România, despre programul Guvernului de a combate „specula”: O inițiativă cu puternică tentă populistă. Politicienii vin de multe ori cu astfel de măsuri încercând să obțină bunăvoința cetățenilor

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicaților speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Telecomunicațile speciale reprezintă transmisii, emisii sau recepții de semne, semnale, scrieri, imagini, sunete sau informații de orice natură prin fir, radio, sistem optic sau prin alte sisteme electromagnetice pentru utilizatori aprobați prin lege.

Autoritățile publice ale statului în folosul cărora funcționează telecomunicațiile speciale sunt Parlamentul, Administrația Prezidențială, Guvernul, instituțiile care desfășoară activități în domeniul apărării, siguranței naționale și ordinii publice, administrația publică centrală și locală, organele de conducere din cadrul organismelor guvernamentale și al unor organisme neguvernamentale de interes național, Curtea Supremă de Justiție, Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii și Curtea Constituțională.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
internet
licitatie
echipamente