Un broker din Hamburg va asigura salariații ROMATSA în cazul pierderii brevetului de controlor de trafic din motive medicale, inclusiv deces

Un broker din Hamburg va asigura salariații ROMATSA în cazul pierderii brevetului de controlor de trafic din motive medicale, inclusiv deces
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 14 oct 2020

ROMATSA a atribuit BGIB Besso Grimme Insurance Brokers GmbH, cu sediul în Hamburg (Germania), un contract de asigurare care va despăgubi salariații instituției în cazul în care aceștia vor pierde brevetul de controlor de trafic din motive medicale, inclusiv deces. Brokerul, care va încasa 16 milioane de lei, a fost singurul ofertant, iar atribuirea s-a făcut prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Polița va avea o durată de 15 luni. Anunțul de atribuire disponibil pe e-licitație.ro (SEAP/SICAP) nu precizează perioada de asigurare.

Anterior, acest risc a fost acoperit timp de doi ani, până la mijlocul acestui an, de Allianz-Țiriac Asigurări. Contractul ar fi trebuit să se deruleze până în primăvara anului 2022.

EXCLUSIV Brazilienii de la Stefanini, la al doilea joint-venture pe piața din România. Compania a încheiat un parteneriat cu Cyber Smart Defence CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Brazilienii de la Stefanini, la al doilea joint-venture pe piața din România. Compania a încheiat un parteneriat cu Cyber Smart Defence

În 2017, conform datelor disponibile pe SEAP/SICAP, un număr de 12 controlori de trafic ai ROMATSA care și-au pierdut brevetul din motive medicale au încasat despăgubiri în sumă totală de 7,3 milioane de lei, potrivit datelor Autorității care dirijează traficul civil în spațiul aerian al României.

Cea mai mare sumă a fost plătită unui angajat ROMATSA din București, care a încasat 1,07 milioane de lei, iar cea mai mică sumă a revenit urmașilor unui controlor de trafic din Arad, respectiv 238.005 lei.

În primăvara acestui an, ROMATSA a atribuit Generali România un contract de asigurare de răspundere civilă pentru repararea prejudiciilor produse unei terțe părți. Estimată la 1,24 milioane de euro, polița a fost semnată pentru 968.990 euro pentru doi ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
broker
hamburg
romatsa
brevet
controlor trafic
polita
asigurare