Achizițiile publice prin negociere directă vor continua și pe durata stării de alertă

Achizițiile publice prin negociere directă vor continua și pe durata stării de alertă
scris 11 mai 2020

Achizițiile de bunuri și servicii, prin negociere directă, vor fi posibile și pe durata stării de alertă, potrivit proiectului de lege adoptat de Guvern prin care este stabilit cadrul legal pentru starea de alertă.

Astfel, Guvern are în vedere completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, cu un nou articol 46:

ULTIMA ORĂ Guvernul a semnat măsurile împotriva COVID-19 după 15 mai, dar Parlamentul va decide. Purtarea măștii, obligatorie în spațiile închise. Rămân acasă persoanele cu simptome, dar este liber la drumeții CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul a semnat măsurile împotriva COVID-19 după 15 mai, dar Parlamentul va decide. Purtarea măștii, obligatorie în spațiile închise. Rămân acasă persoanele cu simptome, dar este liber la drumeții

”Măsurile  pentru creșterea capacității de răspuns sunt:

a) achiziționarea bunurilor și serviciilor de necesitate imediată în gestionarea situației de urgență pentru care a fost declarată starea de alertă, prin negocierea fără publicare prealabilă”.

viewscnt
Afla mai multe despre
achzitie
public
stare
alerta
negociere
direct
guvern
proiect
lege