Adeverința de venit va putea fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii

Adeverința de venit va putea fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii
scris 2 mar 2020

Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii, a anunțat ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, și premier desemnat.

Nouă șansă pentru antreprenori de a fi acționari unici în mai multe SRL-uri și pentru firme să aibă mai multe sedii sociale într-o singură încăpere CITEȘTE ȘI Nouă șansă pentru antreprenori de a fi acționari unici în mai multe SRL-uri și pentru firme să aibă mai multe sedii sociale într-o singură încăpere

"Astăzi încă o veste bună pentru toți românii. Fără curierat între instituții! Adeverința de venit va fi transmisă în format electronic instituțiilor din subordinea Ministerului Muncii. Românii nu trebuie să facă servicii de curierat între instituțiile statului. Sistemul informatic este dezvoltat și administrat de Ministerul Finanțelor Publice și pregătit să trimită adeverința de venit în format electronic", afirmă Cîțu.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
adeverința de venit
florin citu