BearingPoint, una dintre cele mai mari firme de consultanță în management din Europa, a depășit 560 de angajați în România

BearingPoint, una dintre cele mai mari firme de consultanță în management din Europa, a depășit 560 de angajați în România
scris 17 mai 2018

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint, printre cele mai mari din Europa, a ajuns la peste 560 de angajați în România, numărul acestora fiind așteptat să crească în continuare.

BearingPoint a intrat pe piața românească în 2005, fiind prezentă cu trei birouri la nivel național, în București, Sibiu și Timișoara.

În ultimii doi ani, compania și-a dublat numărul de angajați din România, de la circa 250 de angajați la finele anului 2015 la mai mult de 560 de angajați în prezent.

Modificări ale normelor de aplicare a Codului Fiscal. Înlesnire la stabilirea numărului de angajați ai unei microîntreprinderi CITEȘTE ȘI Modificări ale normelor de aplicare a Codului Fiscal. Înlesnire la stabilirea numărului de angajați ai unei microîntreprinderi

“În total, efectivul de personal a depășit numărul de 560 de colegi și ne așteptăm să ajungem la 600 în birourile din România, la jumătatea anului”, potrivit lui Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România.

La nivel global, rețeaua de consultanță a BearingPoint numără peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări.

Multinaționala olandeză a raportat afaceri record de 712 milioane de euro în 2017, în creștere cu 13% comparativ cu anul anterior și un profit înainte de dobânzi și taxe (EBIT) cu 18% mai mare.

Compania vrea să ajungă la afaceri de 1 miliard de euro până în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
bearingpoint
angajati
rezultate
christian gurny