Mihaela Mitroi a dat PWC pe EY

Mihaela Mitroi a dat PWC pe EY
scris 17 mai 2019

Mihaela Mitroi a semnat cu EY România, unde va lucra în calitate de Partener în cadrul departamentului de Asistență Fiscală și Juridică, având și rolul de lider al activității de consultanță fiscală și juridică în clusterul de Sud al regiunii EY Europa Centrală și de Sud-Est și Asia Centrală (CESA). Acest cluster include România, Moldova, Bulgaria, Albania, Muntenegru, Macedonia, Grecia, Malta și Cipru. 

În februarie, Mihaela Mitroi a plecat din compania de consultanță PWC, unde lucra din 1997.

EXCLUSIV Planul de adoptare euro: Noile case de marcat vor fi conectate direct la sistemul informatic al ANAF abia \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Planul de adoptare euro: Noile case de marcat vor fi conectate direct la sistemul informatic al ANAF abia "începând cu 2020"

La PWC, a început să lucreze din 1997, iar în 2004 a devenit Partner, ulterior fiind și Tax and Legal Services Leader pentru România, Moldova și SEE:

În vara anului trecut au mai fost operate schimbări în conducerea PWC România.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mitroi
pwc