Mișa: Premierul mi-a spus că ordonanța privind măsurile fiscale intră miercuri în ședința de Guvern. Avem toate avizele

Mișa: Premierul mi-a spus că ordonanța privind măsurile fiscale intră miercuri în ședința de Guvern. Avem toate avizele
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2017

Ministrul Finanțelor, Ionuț Mișa, a declarat, luni, la Parlament, că a avut o discuție cu premierul Mihai Tudose și cu liderul PSD Liviu Dragnea, iar ordonanța de urgență privind noile măsuri fiscale va intra miercuri în ședința de Guvern.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Se poate aplica Legea salarizării fără niciun fel de probleme. În momentul în care a fost gândit transferul contribuțiilor ca măsură în programul de guvernare a fost luat în calcul tot ansamblul măsurilor fiscale și nu va fi niciun efect negativ asupra legii salarizării”, a susținut Mișa, potrivit News.ro.

Întrebat de ce nu a mai avut loc ședința de Guvern anunțată pentru luni, ministrul Finanțelor a răspuns: ”Nu știu care ste motivația. Am avut niște întârzieri la avize și ședința de Guvern se ține miercurea de obicei. În momentul de față avem toate avizele”.

El a spus că, într-adevărul, avizul Consiliului Fiscal este negativ, însă nu este nicio problemă.

Bucureștiul, în topul celor mai ieftine orașe din lume CITEȘTE ȘI Bucureștiul, în topul celor mai ieftine orașe din lume

”Consiliul Fiscal ridică niște probleme pe care inclusiv noi le-am menționat în nota de fundamentare, cele legate de impact, cele pe care le-am luat în calcul, deci nu e o surpriză din acest punct de vedere, dar nu va fi o problemă pentru a realiza implementarea acestor măsuri și nu va fi o problemă la nivelul bugetului sau deficitului pentru anul 2018”, a spus ministrul.

Ionuț Mișa a precizat că a discutat cu premierul în această după-amiază și acesta i-a spus că a avut o discuție și la nivelul partidului și miercuri va intra ordonanța în ședință de Guvern.

”Am fost azi la o discuție cu premierul și cu președintele partidului și secretarul general și am discutat mai multe aspecte și legate de fiscalitate, și legate de buget, și legate de rectificare”, a menționat Mișa.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul finantelor
ionut misa