Ordonanța care va obliga ANAF să ridice popririle pe conturi - în ședința de guvern de marți

Ordonanța care va obliga ANAF să ridice popririle pe conturi - în ședința de guvern de marți
scris 27 ian 2020

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat că marți, cel mai probabil, va fi adoptat în ședința de guvern actul normativ care obligă ANAF să ridice popririle pe conturi.

"Ordonanța care va permite ANAF să ridice acele popriri de pe conturi are nevoie de modificări la Codul de procedură fiscală, va fi, cred, în ședința de guvern de mâine", a spus Cîțu după întâlnirea cu parlamentarii PNL, potrivit Agerpres.

Un student din Bacău care s-a întors din China are simptome de gripă. A fost trimis la Institutul Matei Balș CITEȘTE ȘI Un student din Bacău care s-a întors din China are simptome de gripă. A fost trimis la Institutul Matei Balș

El a subliniat că în acest an nu va fi modificat Codul fiscal.

Ministrul a menționat că discuțiile au vizat și informatizarea ANAF și a Ministerului Finanțelor Publice, arătând că documentația în acest sens este în pregătire pentru a fi prezentată în CSAT, dar și modificările de organigramă la MFP și ANAF.

Banii pentru alegeri, a adăugat el, sunt prevăzuți în buget și iar în luna februarie salariul pentru bugetari va fi mărit, cu excepția demnitarilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul de finanțe
florin cîțu
anaf