Reprezentanții a patru firme din Capitală, amendați cu 12.000 de lei pentru că au angajat ilegal cetățeni străini

Reprezentanții a patru firme din Capitală, amendați cu 12.000 de lei pentru că au angajat ilegal cetățeni străini
scris 30 ian 2018

Reprezentanții a patru firme din București au fost amendați de polițiștii Biroului pentru Imigrări cu 12.000 de lei pentru că au angajat ilegal cetățeni străini. Un tânăr din Turcia a fost amendat cu 400 de lei pentru ședere ilegală și este obligat să părăsescă țara în termen de 15 zile.

Potrivit Inspectoratului General pentru Imigrări, în urma unor controale desfășurate în ultimele 24 de ore la mai multe societăți comerciale din București, polițiștii au dat cinci amenzi în valoare de aproape 12.000 de lei, scrie News.ro.

Reprezentanții celor patru firme au fost sanționați pentru primirea la muncă a unui număr de 22 de străini, membri de familie ai unor cetățeni români sau aflați la studii, din Turcia, Serbia, Maroc și Moldova, fără aviz de angajare, precum și pentru că nu au anunțat Inspectoratul General pentru Imigrări despre începerea contractului de muncă a străinilor.

Insolvența - varianta preferată de antreprenori trecuți de 46 de ani. Un om de afaceri are 119 firme, din care 116 sunt în insolvență CITEȘTE ȘI Insolvența - varianta preferată de antreprenori trecuți de 46 de ani. Un om de afaceri are 119 firme, din care 116 sunt în insolvență

De asemenea, polițiștii de imigrări au depistat, cu ședere ilegală, un tânăr de 18 ani din Turcia. El a fost amendat cu 400 de lei și este obligat să părăsească România în termen de 15 zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
cetateni straini
angajati