PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Anca Munteanu, fondator Portal Village Sibiel: Plănuim să mărim complexul, dar nu foarte mult. Vrem să-l și francizăm atât în România, cât și în afară

PROFIT NEWS TV Antreprenor de România – Anca Munteanu, fondator Portal Village Sibiel: Plănuim să mărim complexul, dar nu foarte mult. Vrem să-l și francizăm atât în România, cât și în afară
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2023

Portal Village, un concept turistic sustenabil, a fost inaugurat în anul 2021, între satul Sibiel, din zona Mărginimea Sibiului, și pădure. Complexul cuprinde 8 bungalouri, cu o capacitate maximă de 16 persoane, care ar urma să fie extins.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

„Noi ne adresăm în special antreprenorilor și profesioniștilor în general, echipelor de top management și middle management. Ei vin la noi fie pentru întâlniri de business, teambuilding-uri, fie în scop personal. Am început de asemenea să organizăm și evenimente, ceremonii și plănuim să mărim complexul, dar nu foarte mult”, spune, la emisiunea Antreprenor de România de la PROFIT NEWS TV, Anca Munteanu, fondatoare Portal Village Sibiel.

Complexul oferă oaspeților experiențe culinare, dar și diferite activități pentru zona de wellbeing.

„Sibiul e o carte de vizită pe partea de cultură, artă, evenimente. Încă de când a fost capitală europeană a reușit să-și mențină acest trend de creștere a numărul de oaspeți și vizitatori atât din România, cât și din afara țării. De aceea și plasarea complexului în proximitatea Sibiului a fost o decizie bună de business.

Aici, opțiunile sunt nelimitate pe partea de wellbeing. Din fericire, ne bucurăm și de o zonă în care foarte multe dintre clădirile de patrimoniu s-au păstrat, avem câteva monumente istorice. Noi organizăm yoga în aer liber sau în interior, ture la munte cu ghid, degustări, alte evenimente culinare”, mai spune aceasta.

PROFIT NEWS TV Antreprenor de România - George Iriciuc, co-fondator DevJob.ro: Suntem într-o creștere foarte frumoasă. Vrem să ne dublăm numărul de anunțuri pe platformă până la finalul anului CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Antreprenor de România - George Iriciuc, co-fondator DevJob.ro: Suntem într-o creștere foarte frumoasă. Vrem să ne dublăm numărul de anunțuri pe platformă până la finalul anului

Anca Munteanu afirmă și că, în prezent, lucrează la un plan de francizare a acestui concept turistic.

„Am făcut mulți pași în acest sens și m-am gândit cum pot oferi atât în România, cât și în afară franciză pentru acest concept. În acest moment, lucrăm la partea de proiect, viziune și misiune. Trebuie să stabilim niște criterii pe care să le regăsim la viitorii parteneri investitori.

Nu căutăm neapărat antreprenori care au experiență în industria ospitalității, ci mai degrabă ne interesează foarte mult ca primele trei valori ale acestora să fie integritatea, inovația și prosperitatea ca și consecință a muncii. Urmează probabil promovarea și invitația directă către a investi în asemenea locații”, precizează fondatoarea.

viewscnt
Afla mai multe despre
anca munteanu
portal village sibiel