Retailerul grec Jumbo scoate pe piață 50 de posturi pentru magazinul din zona West Park, anunțat din octombrie

Retailerul grec Jumbo scoate pe piață 50 de posturi pentru magazinul din zona West Park, anunțat din octombrie
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 28 dec 2017

Retailerul grec de jucării și decorațiuni Jumbo continuă extinderea în România, lansând astăzi o ofertă de 50 angajări pentru magazinul pe care a anunțat din luna octombrie că îl deschide în zona West Park din cartierul bucureștean Militari. Tot în octombrie, când și-a anunțat venirea în West Park, retailerul a anunțat că ia în calcul să împrumute până la 250 de milioane de euro printr-o emisiune de obligațiuni, în special pentru a finanța extinderea pe piața din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În vară, Profit.ro a anunțat că Jumbo vrea să deschidă în următorul an 3 hipermarketuri de jucării și decorațiuni în România, rețeaua de magazine operate pe piața românească urmând să crească la circa 25 de unități până în 2022, de la 8 magazine în prezent.

Taxa de solidaritate – o nouă golănie fiscală, din “solidaritate” doar cu găurile bugetare CITEȘTE ȘI Taxa de solidaritate – o nouă golănie fiscală, din “solidaritate” doar cu găurile bugetare

Jumbo este cel mai mare retailer grec listat la bursă și operează, în prezent, o rețea de 73 de magazine, din care 51 în Grecia, 5 în Cipru, 9 în Bulgaria și 8 în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
jumbo
retail
retailer
jucarii
grec
obligatiuni
bonduri
imprumut
romania
extindere
real