Adobe se pregătește să semneze o achiziție de circa 15 miliarde de dolari

Adobe se pregătește să semneze o achiziție de circa 15 miliarde de dolari
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 15 sep 2022

Adobe este la un pas de a semna un acord de cumpărare a Figma, un startup american de renume care produce instrumente de colaborare online pentru design, au declarat persoane apropiate situației, pentru Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Negocierile sunt în curs de desfășurare, însă un acord ar putea fi anunțat chiar astăzi, au spus sursele.

FOTO Enablon a deschis la Cluj-Napoca un hub tehnologic CITEȘTE ȘI FOTO Enablon a deschis la Cluj-Napoca un hub tehnologic

Potrivit acestora, Figma ar putea fi evaluată la peste 15 miliarde de dolari.

Figma oferă un instrument de proiectare în cloud pentru proiecte digitale și ajută utilizatorii să să lucreze și să colaboreze de la distanță.

Adobe a intrat în România în 2006, în urma achiziției companiei locale Interakt Online. Compania locală este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), iar echipele locale sunt specializate în soluții de Cloud Computing, Big Data și design grafic.

Produsele dezvoltate de echipele din București sunt soluții de top pe piețele pe care le acoperă și fac parte din diviziile Digital Experience și Digital Media ale Adobe. 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
adobe
figma