Automation Anywhere, principalul concurent UiPath, pregătește listarea la bursă

Automation Anywhere, principalul concurent UiPath, pregătește listarea la bursă
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2021
Compania americană Automation Anywhere, principalul concurent UiPath, s-ar putea lista pe bursă până la finele acestui an.
Urmărește-ne și pe Google News
 
SoftBank Vision Fund este principal investitor în această companie, care era evaluată la 6,8 miliarde dolari în 2019, arată Bloomberg.
 
UiPath, primul “unicorn” fondat de antreprenori români, proaspăt listat la bursa de la New York, a anunțat în luna iunie că și-a majorat veniturile cu peste două treimi în primul trimestru al anului fiscal, depășind estimările analiștilor.
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Analiștii de pe Wall Street estimau venituri de 168,6 milioane de dolari și un rezultat ARR de 613,4 milioane de dolari.

Pierderile companiei s-au adâncit la aproape 294 milioane de dolari (1,11 dolari/acțiune), de la 52,8 milioane de dolari în primul trimestru al anului fiscal anterior. Profitul operațional ajustat, care exclude o serie de costuri, s-a ridicat la 0,02 dolari/acțiune, comparativ cu o pierdere de 0,09 dolari/acțiune în perioada februarie-aprilie 2020.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Analiștii intervievați de FactSet se așteptau la o pierdere de 0,05 dolari/acțiune.

UiPath preconizează că va obține venituri recurente de până la 855 milioane de dolari în anul fiscal ce se încheia pe 31 ianuarie 2022, în timp ce analiștii estimează venituri de aproximativ 810 milioane de dolari.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

UiPath, companie fondată în România de Daniel Dines și Marius Tîrcă și având în prezent sediul în SUA, dezvoltă tehnologii de automatizare software a proceselor de lucru din mediul office (Robotic Process Automation/RPA).

Compania a atras circa 1,34 miliarde de dolari din vânzarea unei participații de 4,6% pe bursa de la New York în a doua jumătate a lunii aprilie.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
venituri
rezultate financiare
uipath listare
daniel dines