Bitmain, cel mai important producător de echipamente pentru minarea criptomonedelor, a suspendat vânzarea produselor de top

Bitmain, cel mai important producător de echipamente pentru minarea criptomonedelor, a suspendat vânzarea produselor de top
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2021

Cel mai important producător de echipamente pentru minarea criptomonedelor, Bitmain, a suspendat vânzarea produselor de top, după ce prețurile acestora au scăzut cu aproximativ 75% în ultimele luni.

Prețurile au scăzut după ce China și-a redus drastic capacitatea de minare, iar minerii și-au scos la vânzare platformele de minare, arată Bloomberg.

Cotațiile bitcoin s-au prăbușit cu peste 10% în tranzacțiile de luni, pe fondul unui val de vânzări pe piața criptoactivelor, alimentat de noi măsuri pentru limitarea mineritului în China.

ULTIMA ORĂ Touroperator important care vinde vacanțe în Grecia își suspendă activitatea. Mai mulți români reclamă că au plătit vacanțe CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Touroperator important care vinde vacanțe în Grecia își suspendă activitatea. Mai mulți români reclamă că au plătit vacanțe

Autoritățile de la Beijing au anunțat extinderea interdicției privind mineritul monedelor virtuale în provincia Sichuan, din sud-vestul țării, ordonând închiderea mai multor proiecte în regiune.

Totodată, banca centrală chineză a ordonat Alipay, cea mai mare platformă de plăți online din țară și din lume, dar și băncilor comerciale locale, să nu mai ofere servicii legate de tranzacționarea mondelor virtuale și să întrerupă accesul platformelor de tranzacționare la canalele de plată.

Urmărește-ne și pe Google News
viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
pret bitcoin
cotatii
restrictii minerit china
banca populara chineza
reglementari