Concernul german Thyssenkrupp concediază 11.000 de angajați

Concernul german Thyssenkrupp concediază 11.000 de angajați
scris 19 nov 2020

Thyssenkrupp, cel mai mare producător de oțel din Germania, a anunțat că va concedia 11.000 de angajați, aproximativ 10% din forța sa de muncă.

Grupul a anunțat că se confruntă cu probleme ale fluxului de numerar, în concecință a dublat numărul de concedieri pe care intenționează să le aplice, după o pierdere netă de 5,5 miliarde de euro înregistrată lîn exercițiul financiar care s-a încheiat în septembrie, relatează Bloomberg.

UiPath lucrează cu JPMorgan, Morgan Stanley, Bank of America și Credit Suisse pentru listarea la bursă. Posibilă evaluare de 20 miliarde dolari CITEȘTE ȘI UiPath lucrează cu JPMorgan, Morgan Stanley, Bank of America și Credit Suisse pentru listarea la bursă. Posibilă evaluare de 20 miliarde dolari

Compania a prognozat încă un deficit de peste 1 miliard de euro pentru perioada actuală, au anunțat joi reprezentanții Thyssenkrupp. 

Acțiunile companiei siderurgice au scăzut cu 6%, iar de la începutul anului declinul a fost de 60%.

În luna februarie, Thyssenkrupp a agreat să își vândă divizia de ascensoare, cu livrări și în România, către fondurile de investiții americane Advent și Cinven, pentru 17,2 miliarde euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
thyssenkrupp
concedieri