Grupul Tei se mută în parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului

Grupul Tei se mută în parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului
scris 19 nov 2020

Grupul Tei, care cuprinde rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spațiu de aproximativ 10.000 metri pătrați în parcul industrial Metav din nordul Bucureștiului, pentru amenajarea unui depozit semiautomat.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. 

EXCLUSIV One United a început construcția unuia dintre cele mai scumpe cartiere de lux din România. Primul ansamblu rezidențial major care va capta căldura pământului CITEȘTE ȘI EXCLUSIV One United a început construcția unuia dintre cele mai scumpe cartiere de lux din România. Primul ansamblu rezidențial major care va capta căldura pământului

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, cele două companii care operează lanțurile Farmacia Tei și Bebe Tei realizând în 2019 o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajați.

Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experiență. Brandul Bebe Tei a fost înființat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluși. De-a lungul celor 8 ani, gama de produse a ajuns să acopere nevoile întregii familii, iar în prezent magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conține peste 35.000 de produse.

viewscnt
Afla mai multe despre
bebe tei
metav