CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România, a început discuțiile pentru o ofertă publică

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România, a început discuțiile pentru o ofertă publică
scris 15 oct 2020

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator de parcuri industriale și logistice premium din România și din Europa Centrală și de Est, a început discuțiile cu privire la o ofertă publică inițială care ar putea avea loc anul viitor, au declarat pentru Bloomberg surse din apropierea acestui dosar.

Potrivit surselor, care au dorit să își păstreze anonimatul, CTP a intrat în discuții preliminare cu posibilii adviseri și vrea să obțină o evaluare de aproximativ șase miliarde de euro cu prilejul IPO-ului. Sursele au adăugat că Amsterdamul este una din posibilele locații pentru listare avute în vedere de către CTP, care ar putea să vândă acțiuni chiar în primul trimestru din 2021, arată Agerpres.

VIDEO Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Gavrilă, Crosspoint: Pandemia a deblocat multe tranzacții cu terenuri. Vedem o ușoară tendință de dezurbanizare CITEȘTE ȘI VIDEO Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Gavrilă, Crosspoint: Pandemia a deblocat multe tranzacții cu terenuri. Vedem o ușoară tendință de dezurbanizare

CTP este un dezvoltator și administrator european de proprietăți comerciale care oferă servicii complete în sectorul imobiliar. Compania este specializată în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est.

CTP deține ctPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 5,8 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 96 de puncte strategice aflate în șapte țări. Pe lângă țara de origine, Cehia, CTP mai este prezent în Slovacia, Ungaria, Serbia, România și Polonia, iar, recent, compania a început să desfășoare operațiuni și în Bulgaria.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 1.250.000 mp suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
ipo