Deutsche Bank, din nou în vizorul autorităților pentru practici incorecte

Deutsche Bank, din nou în vizorul autorităților pentru practici incorecte
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 18 iul 2023
Deutsche Bank a atras noi critici din partea Băncii Centrale Europene în legătură cu vânzările de instrumente derivate, chiar și după ce creditorul a finalizat o investigație internă privind practicile din trecut și a făcut unele schimbări.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
O echipă de supervizare a BCE a transmis Deutsche Bank că trebuie să îmbunătățească supravegherea și verificările în cadrul activității sale de vânzare a swap-urilor valutare și a altor instrumente serivate către companiile europene, potrivit surselor Bloomberg.
Colosseumul din Italia, arena biletelor cu preț umflat pentru turiști. Autoritățile au deschis o anchetă CITEȘTE ȘI Colosseumul din Italia, arena biletelor cu preț umflat pentru turiști. Autoritățile au deschis o anchetă

Cerințele vin la câteva luni după ce Deutsche Bank a modificat unele proceduri în urma unei anchete interne - denumită Project Teal - privind acuzațiile legate de vânzarea de swap-uri unor firme spaniole, care nu ar fi înțeles riscuri la care se expun. 

BCE este acum îngrijorată de faptul că banca nu explică suficient de bine riscurile asociate produselor atunci când le vinde clienților, au declarat sursele.
 
Reproșul amenință să pune bețe în roate eforturilor CEO-ului Christian Sewing de a lăsa în urmă un istoric de scandaluri și de probleme de reglementare la mai bine de jumătate de deceniu de la preluarea frâielor la Deutsche Bank. Deși Sewing a rezolvat mai multe probleme vechi, noi probleme continuă să apară.
viewscnt
Afla mai multe despre
deutsche bank
bce
swap