Facebook a renunțat la dezvoltarea unui ceas smart la care lucra de doi ani

Facebook a renunțat la dezvoltarea unui ceas smart la care lucra de doi ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iun 2022

Meta (Facebook) a oprit dezvoltarea unui smartwatch la care lucra de cel puțin doi ani, gadget care ar fi costat 350 de dolari dacă urma să fie lansat și avea două camere foto, scrie Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania va continua lucrul la alte prototipuri și vrea în continuare să lanseze un astfel de dispozitiv pe piață, scrie Hotnews.ro.

Google lansează în România Google News Showcase, un nou program dedicat industriei media CITEȘTE ȘI Google lansează în România Google News Showcase, un nou program dedicat industriei media

Proiectul avea nume de cod Milan și partea specială a acestui ceas este că avea o cameră foto de 5 MP sub display și una de 12 MP pe partea din spate, ideea fiind că putea fi scos rapid cadrul și userii puteau face imediat fotografii cu camera mai performantă.

Cele două camere erau un element cu totul special, fiindcă cele mai căutate ceasuri smart din piață nu au camere foto, dat fiind că oamenii folosesc telefoanele pentru a face poze, iar ceasurile nu ar avea cum să egaleze niciodată calitatea pozelor făcute cu smartphone-ul.

Unul dintre motivele pentru care lucrul la ceasul Facebook a fost oprit este că una dintre camere interfera cu o altă funcție a ceasului și funcționarea nu era grozavă.

Documentele despre prototipul Meta indicau o autonomie a bateriei de 18 ore, iar ceasul avea WiFi, GPS și conectivitate eSIM. Era gândit să funcționeze și cu aplicații precum Spotify, WhatsApp și Instagram Stories.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
smartwatch