Grecia nu mai are răbdare - ANUNȚĂ când începe sezonul turistic estival. Termen decalat

Grecia nu mai are răbdare - ANUNȚĂ când începe sezonul turistic estival. Termen decalat
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2022

Grecia relaxează restricțiile de călătorie pentru cetățenii Uniunii Europene, acesta fiind primul pas în planul său de a deschide sectorul turistic estival la 1 martie, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Țara noastră ia toate măsurile pregătitoare necesare în acest an pentru a putea primi vizitatori în sezonul estival mai devreme ca până acum, la 1 martie", a declarat ministrul Turismului din Grecia, Vassilis Kikilias.

Tranzitul navelor prin Strâmtoarea Bosfor a crescut CITEȘTE ȘI Tranzitul navelor prin Strâmtoarea Bosfor a crescut

Deținătorii unui certificat european de vaccinare valabil pot acum intra în Grecia fără un test Covid-19 obligatoriu, a declarat anterior ministrul grec al Sănătății, Athanasios Plevris. Măsura va fi valabilă începând cu data de 7 februarie, scrie Agerpres.

În perioada ianuarie - noiembrie 2021, Grecia a primit este 7,2 milioane de turiști. Pentru 2022, ținta autorităților de la Atena este ca sectorul turismului să se apropie de nivelul record din 2019, când veniturile din turism ale Greciei au depășit 18 miliarde de euro.

Turismul este responsabil pentru aproximativ 20% din PIB-ul Greciei.

viewscnt
Afla mai multe despre
grecia
turism