Microsoft negociază cumpărarea Discord

Microsoft negociază cumpărarea Discord
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 23 mar 2021

Discord, serviciul de comunicare focusat pe gaming, ar putea fi achiziționat, în curând, de Microsoft, pentru 10 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Phil Spencer, șeful diviziei Xbox, ar negocia din partea Microsoft cumpărarea Discord, conform surselor anonime citate de Bloomberg.  Gigantul american ar fi dispus să ofere 10 miliarde de dolari pentru Discord.

Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți CITEȘTE ȘI Prin eMAG Ads, antreprenorii își pot promova produsele la peste 500.000 de potențiali clienți

Nu mai departe de luni, în piață a apărut informația conform căreia Discord s-ar putea vinde pentru aceeași sumă de 10 miliarde de dolari, aflându-se în proces de evaluare a mai multor oferte.

Discord s-ar afla deja pe finalul negocierilor cu una din companiile interesate. Se presupune că aceasta este Microsoft, deși interesate ar mai fi Amazon și Epic Games.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

În același timp, Discord are și opțiunea listării la bursă, pe care o ia încă serios în calcul, ca alternativă la vânzare.

Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta! CITEȘTE ȘI Cargus, soluția de servicii personalizate pentru afacerea ta!

Serviciul de chat, care încă nu face profit, este evaluat la 7 miliarde de dolari și a avut anul trecut venituri de 130 de milioane de dolari. Lunar, Discord are în jur de 140 de milioane de utilizatori.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
discord