Twitter își va schimba logo-ul, anunță Elon Musk / Pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, în aprilie, cu un câine Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin

Twitter își va schimba logo-ul, anunță Elon Musk / Pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, în aprilie, cu un câine Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2023

Miliardarul Elon Musk a anunțat că vrea să schimbe logo-ul Twitter și să renunțe la toate păsările care sunt asociate cu rețeaua socială, transmite Agerpres, care citează Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Într-o postare făcută la scurt timp după miezul nopții, miliardarul a spus „dacă un logo X suficient de bun va fi postat la noapte, îl vom introduce mâine la nivel mondial”. „Iar în curând vom spune adio brand-ului twitter și, gradual, tuturor păsărilor”, a adăugat Elon Musk, citat de G4Media.ro.

Anul trecut, Elon Musk a cumpărat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari și a fuzionat compania într-o entitate denumită X Corp.

GRAFIC Date revizuite: Zona euro a reușit să evite o recesiune în timpul iernii CITEȘTE ȘI GRAFIC Date revizuite: Zona euro a reușit să evite o recesiune în timpul iernii

Potrivit informațiilor publicate pe pagina web a Twitter, logo-ul care înfățișează o pasăre de culoare albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând „de acea îl protejăm atât de mult”.

În luna aprilie a acestui an pasărea albastră a fost înlocuită, temporar, cu un câine din rasa Shiba Inu, logo-ul criptomonedei Dogecoin, înlocuire care a ajutat la creșterea valorii de piață a Dogecoin cu până la patru miliarde de dolari.

Cele mai recente probleme ale Twitter au legătură cu acțiunile colective în justiție demarate de o serie de foști angajați care solicită despăgubiri în valoare de 500 de milioane de dolari pentru neplata unor salarii compensatorii. De la preluarea de către Elon Musk, Twitter a concediat jumătate din angajați pentru a-și reduce costurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
twitter
logo