Valoarea de piață totală a bitcoin atinge un nivel record

Valoarea de piață totală a bitcoin atinge un nivel record
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 5 mar 2024
Valoarea de piață a Bitcoin a atins un nivel record, în timp ce prețul criptomonedei se apropie de maximul istoric.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Prețul bitcoin este la un pas de un maxim istoric, însă, în termeni de valoare de piață, tokenul a atins deja un record.
 
Astfel, pentru prima dată, capitalziarea monedelor bitcoin de pe piață este de 1.350 miliarde de dolari. Valoarea totală depinde nu numai de preț, ci și de cantitatea de bitoin minată până în prezent.
Inundată cu gaze, Europa ar urma să se bazeze mai mult pe depozitele din Ucraina CITEȘTE ȘI Inundată cu gaze, Europa ar urma să se bazeze mai mult pe depozitele din Ucraina

Capitalizarea actuală este peste vârful de 1.280 de miliarde de dolari atins în noiembrie 2021, arată datele CoinGecko. Aceea a fost luna în care bitcoin a ajuns 68.991,85 dolari, la apogeul creșerii din epoca pandemiei.

Din punct de vedere istoric, o valoare de piață record "a fost semnalul cel mai clar că începe o nouă fază a pieței actuale", a declarat David Lawant, șeful departamentului de cercetare al brokerului cripto FalconX, citat de Bloomberg.
 
Prețul bitcoin este în prezent de 66.500 de dolari, însă, în ultimele 24 de ore, moneda a ajuns chiar și la 68.804 dolari.
viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin
criptomonede
piata cripto
valoare piata bitcoin
capitalizare bitcoin