Veniturile Reddit au crescut puternic înainte de IPO. Totodată, platforma a trecut pe profit

Veniturile Reddit au crescut puternic înainte de IPO. Totodată, platforma a trecut pe profit
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 feb 2024
Reddit a înregistrat o creștere de peste 20% a veniturilor în 2023 față de anul precedent, rezultatele venind în contextul în care compania se pregătește pentru una dintre cele mai așteptate potențiale oferte publice inițiale din SUA.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
 
Compania de social media și-a anunțat potențialii investitori că a avut venituri de peste 800 de milioane de dolari anul trecut, în creștere față de cele 666 de milioane de dolari înregistrate în 2022, potrivit Bloomberg.

Germania investește un miliard de euro în materiile prime critice în încercarea de a reduce dependența de producători cum ar fi China CITEȘTE ȘI Germania investește un miliard de euro în materiile prime critice în încercarea de a reduce dependența de producători cum ar fi China

Reddit nu a reușit încă să ajungă profitabilă pentru întregul an, rezultatul ajustat înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare (EBITDA) indicând o pierdere de aproximativ 69 de milioane de dolari. Compania a obținut însă un profit în trimestrul al patrulea, potrivit surselor Bloomberg.

Compania merge mai departe cu planurile sale de a se lista la bursă, la mai bine de doi ani după ce a depus prima cerere la Comisia americană pentru valori mobiliare și burse. Listarea Reddit este urmărită îndeaproape ca un indicator al unei piețe de oferte publice inițiale care se află în plină revenire după doi ani cu activitate slabă.

Potrivit tot unor surse apropiate situației, compania a ales New York Stock Echange pentru listare, în detrimentul Nasdaq.
 
Compania a fost sfătuită să ia în considerare o evaluare de cel puțin 5 miliarde de dolari în cadrul unei oferte publice inițiale, a relatat anterior Bloomberg News.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
reddit
rezultate reddit
profit reddit
listare
ipo
social media
listari