Compania de outsourcing TDCX, din Singapore, deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est. "Bucureștiul este una dintre cele mai bune destinații din Europa.”

Compania de outsourcing TDCX, din Singapore, deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est. "Bucureștiul este una dintre cele mai bune destinații din Europa.”
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 17 feb 2021

TDCX, companie din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), deschide la București primul birou din Europa Centrală și de Est și al doilea din Europa, după lansarea operațiunilor din Spania, din urmă cu doi ani.

Compania de outsourcing, cu sediul în Singapore, vrea să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști pentru biroul din București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.
eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți CITEȘTE ȘI eMAG Academy, școala care te învață ABC-ul online-ului. Top 10 cei mai studioși cursanți

Operațiunile locale vor fi coordonate de Daniel Mereuță, din poziția de Country Director TDCX România. Mereuță a ocupat, din 2011, funcția de director general al Optima, compania de outsourcing cu capital majoritar românesc.

Daniel Mereuță

Daniel Mereuță

“Bucureștiul a bifat foarte multe criterii, ca destinație țintă de investiție, pentru a completa perfect biroul nostru din Barcelona. Bucureștiul este una dintre cele mai bune destinații din Europa și oferă, de asemenea, acces la talente cu experiență în mediul digital. TDCX înregistrează o creștere impresionantă, iar în prezent construim un braț european puternic pentru grupul TDCX și pentru partenerii noștri globali”, afirmă Sophie Chelmick, vicepreședinte TDCX Europa.

Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România CITEȘTE ȘI Creșterea puternică a Kindred Group în 2020, alimentată inclusiv de ascensiunea Unibet și Vlad Cazino în România

Cu un model de business dezvoltat pe piețele din Asia, TDCX își propune să construiască o prezență puternică regională în Europa prin furnizarea de servicii pentru clienți noi, precum și prin extinderea unor parteneriate regionale la nivel global. TDCX urmează să angajeze în primul an de activitate peste 100 de specialiști pentru biroul din București.

La nivel internațional, TDCX deservește organizații globale de top și oferă servicii companiilor din Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, China, Japonia, Spania, Columbia, India și, de astăzi, România. Compania are o experiență solidă în domeniul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan CITEȘTE ȘI Interviu: Ren Zhengfei după ceremonia de deschidere a Laboratorului de Inovație Minieră Inteligentă din Taiyuan

TDCX are experiență în externalizarea proceselor de afaceri în domenii ca sectorul tehnologiei, e-commerce, industria luxului, sectorul financiar, turism și sectorul ospitalității.

viewscnt
Afla mai multe despre
tdcx
outsourcing
bo
externalizare
optima
daniel mereuță