Gala Povești cu Profit...made in Romania: Premierea oamenilor de business care și-au lăsat amprenta pe anul 2018. Postul Profit TV va fi lansat oficial

Gala Povești cu Profit...made in Romania: Premierea oamenilor de business care și-au lăsat amprenta pe anul 2018. Postul Profit TV va fi lansat oficial
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2018

După trei ani de la lansare, reușind rapid să se impună pe piața media de business prin calitatea informațiilor furnizate și capacitatea de a prezenta în premieră informații utile pentru orice firmă, Profit.ro îi chemă din nou alături pe oamenii de afaceri și premiază antreprenori români și manageri de companii din România în cadrul Galei Povești cu Profit...made in Romania, care va fi organizată pe 20 noiembrie, la Marriott Bucharest Grand Hotel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În cadrul Galei Povești cu profit... made in Romania, postul de business Profit TV va fi lansat oficial. Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalul Profit TV.

Gala este organizată cu sprijinul Alpha BankBanca Transilvania, BitdefenderCloud9residence, Eximbank, ExxonMobil, Fan Courier, Garanti Bank, Hidroelectrica, Iqos, Super Bet, Telekom, UPC, cărora le mulțumim pentru participare

Detalii pot fi văzute AICI

Pe o piață dominată de companii străine, câțiva antreprenori și manageri de top au dezvoltat branduri românești cu afaceri de miliarde de lei. Viziunea și inovația i-au ajutat să se bată de la egal la egal pe piețele lor cu multinaționale care dispun de resurse mult mai mari pentru promovare și creștere.

Profit.ro aplaudă oamenii care au îndrăznit, în pofida vremii și a vremurilor, să construiască afaceri puternice, coerente, profitabile.

Au avut o idee și au reușit să facă rost de bani pentru a o transforma în afacere, iar după ce au stabilizat-o au căutat finanțare pentru a o duce la nivelul următor. Conduc unele dintre marile companii din industria în care activează și sunt în măsură să împărtășească din lecțiile învățate în business. Au vrut să fie cu un pas înaintea competiției și s-au gândit la metodele cele mai bune pentru a atrage clienți.

Profit.ro premiază excelența, viziunea, profesionalismul unor oameni care nu numai că își imaginează viitorul, dar îndrăznesc să îl și modeleze cu propriile forțe. De energia lor beneficiază milioane de angajați iar produsele și serviciile aduse pe piață îmbunătățesc viața de zi cu zi a oamenilor. Rădăcina gândirii lor este grija pentru viitor și ambiția de a-l croi după propriile dorințe și visuri.

Poveștile lor pot fi surse de inspirație pentru cei care își doresc un astfel de traseu profesional, iar în acest context, Profit.ro premiază 10 antreprenori și manageri români care s-au detașat în fruntea ”plutonului” și au scris povești frumoase de business.

Criterii de selecție:

Evoluțiile afacerilor liderilor de business nominalizați în cursul anului 2018

Valoarea business-ului

Notorietatea brandului

Novație

Expansiune pe piețe noi

Implicare socială și impact asupra comunității

Din 17 septembrie, postul de televiziune Profit TV a fost lansat și este singurul canal TV de business din România, o platformă de soluții utile pentru toți oamenii de afaceri, dar și una de educație economică, prin care este explicat întreprinderilor mici și mijlocii, ca și altor antreprenori, ce anume se întâmplă în mediul de afaceri și cum pot avea succes.

În cadrul Galei Povești cu profit... made in Romania, postul Profit TV va fi lansat oficial. Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalul Profit TV.

Un eveniment special, în care oamenii de business care și-au lăsat amprenta pe anul 2018 se vor aduna sub umbrela PROFIT.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
profit
premii
gala