Lime începe extinderea în România

Lime începe extinderea în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 26 aug 2020

Gigantul american Lime, un serviciu care permite închirierea de trotinete și biciclete electrice, se extinde în România, intrând în Cluj-Napoca.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

“După 1.5 milioane curse în București, suntem foarte încântați să ne extindem și la Cluj-Napoca, oraș în care am observat un apetit real pentru micro mobilitate. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm împreună cu municipalitatea pentru a aduce o soluție pozitivă la unele dintre provocările de trafic cu care se confruntă”, spune Luca Mateescu, Lime Manager de Operațiuni România.

Planurile companiei americane pentru România au fost anunțate anterior la Profit TV.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Loredana Pădurean, Asia School of Business: Într-o criză, toți trebuie să ne comportăm ca și cum am fi un startup, să mergem înapoi la mentalitatea de junglă. Sfaturi pentru firme și autorități CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. Loredana Pădurean, Asia School of Business: Într-o criză, toți trebuie să ne comportăm ca și cum am fi un startup, să mergem înapoi la mentalitatea de junglă. Sfaturi pentru firme și autorități

Lime, evaluat în vara anului 2018 la peste 10 miliarde de dolari, a intrat pe piața din România în primăvara anului trecut, cu o flotă de 1.000 trotinete electrice, amplasate la toate gurile de metrou din București, în zona adiacentă parcărilor publice, în toate parcurile și grădinile publice, lângă majoritatea teatrelor, muzeelor, bibliotecilor, ca și în zonele de promenadă ale Capitalei.

Intrarea Lime în România a fost anunțată de Profit.ro în luna martie 2019. 

În România, pe această nișă mai operează Bolt și startup-urile românești Flow și Wolf-e.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
uber eats
livrari
restaurante