Nou jucător – Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel a intrat pe piața din România

Nou jucător – Unul dintre cei mai mari producători de haine din Israel a intrat pe piața din România
Andreea Guţu
Andreea Guţu
scris 29 nov 2022

Tefron Ltd, producător israelian de îmbrăcăminte, cu exporturi în întreaga lume, a intrat direct pe piața din România, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania, listată pe bursa din New York, este unul dintre cei mai mari exportatori din Israel și lider mondial și pionier al producției de îmbrăcăminte bazate pe tehnologie fără sudură (Hi-Tex).

Urmărește-ne și pe Google News

Înființată în 1977, compania produce în fabricile sale din Israel, Iordania și Asia lenjerie intimă, articole sportive și destinate relaxării (n.red. îmbrăcăminte pentru casă) atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pentru branduri precum Victoria's Secret, The Gap, NIKE, Target, Patagonia, J.C. Penney, Under Armour, Adidas, Pink și Walmart.

Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
United Commercial Outlets, având în spate compania bulgară de investiții ImPulse, intră pe piața românească CITEȘTE ȘI United Commercial Outlets, având în spate compania bulgară de investiții ImPulse, intră pe piața românească

Pe lângă Israel, Tefron mai are sedii în Canada, Montreal și Shanghai, precum și birouri de vânzări și distribuție în mai multe regiuni din SUA, Vietnam și India.

Compania, cu peste 1.000 de angajați, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 207 milioane de dolari, aproape dublu față de 2021. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tefron ltd
victoria's secret
nike
patagonia
under armour