Popeyes deschide un nou restaurant pe piața locală. Primul restaurant de tip drive thru

Popeyes deschide un nou restaurant pe piața locală. Primul restaurant de tip drive thru
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2022

Lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes, a cărui intrare în România a fost anunțată în premieră de Profit.ro, deschide primul restaurant de tip drive thru în centrul comercial Leomn Retail Park din Pipera-Voluntari.

Popeyes România a deschis până în prezent patru restaurante, în Băneasa Shopping City, Parklake Shopping Center, AFI Cotroceni și Centrul Comercial Drumul Taberelor, toate în București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
ULTIMA ORĂ Planul de redresare al Vivre Deco - schimbă sistemul de vânzare și taie puternic din costul lunar de marketing CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Planul de redresare al Vivre Deco - schimbă sistemul de vânzare și taie puternic din costul lunar de marketing

Din 2023, Popeyes România se va extinde și în alte orașe din țară. 

În octombrie 2021, Profit.ro a anunțat că lanțul american de restaurante de tip fast-food Popeyes se extinde în România, printr-un acord cu Sterling Cruise, și vrea să ajungă la 90 de unități pe piața locală în următorii 10 ani.

Lanțul de restaurante Popeyes a fost înființat în 1972 în New Orleans și cuprinde o rețea de 3.300 de unități la nivel global.

Foto Popeyes

Foto Popeyes

Popeyes este unul dintre restaurantele cu cea mai rapidă creștere din SUA. 
 
Grupul Sterling Cruise operează, în prezent, circa 40 de restaurante în România. Brandurile administrate de grup includ Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers și Resto Aperto.
viewscnt
Afla mai multe despre
popeyes
fast-food