Poșta Română a bătut palma cu UiPath

Poșta Română a bătut palma cu UiPath
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 19 nov 2021

Poșta Română a bătut palma cu UiPath, companie care i-a creat o soluție ce va transforma munca depusă în 8 ore, într-un proces de 10 minute.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Astfel, informațiile din documente care acum sunt introduse acum manual în aplicațiile Poștei în 8 ore, în cadrul Biroului Trezorerie, vor fi introduse în 10 minute.

Taxa de pod peste Dunăre, la Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii, va fi eliminată CITEȘTE ȘI Taxa de pod peste Dunăre, la Fetești-Cernavodă și Giurgeni-Vadu Oii, va fi eliminată

”Am făcut împreună un pas important pentru dezvoltarea relației dintre instituțiile de stat din România și companiile inovatoare la nivel mondial. Am învățat unii de la ceilalți și ne dorim ca acesta să devină un exemplu de bune practici atât pentru companiile de stat, cât și pentru companiile private”, a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române.

Poșta Română este o companie cu 24.000 de angajați pentru care orice demers înspre reformare si adaptare la nevoile pieței va însemna îmbunătățirea calității serviciilor oferite către 19 milioane de români, fie pe termen lung, mediu sau scurt.

viewscnt
Afla mai multe despre
poșta română
uipath