FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor

FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mai 2019

Google a lansat Trips, un site web în care se regăsesc toate funcțiile de călătorii și vacanțe și pe care compania le-a oferit până acum disparat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Noul Google Trips va include Google Flights, funcția de căutare a hotelurilor și descoperirea destinațiilor de vacanță în cadrul unui singur serviciu, disponibil sub forma unui site web ce poate fi accesat atât de pe telefon, cât și de pe desktop.

Openville Timișoara devine Iulius Town CITEȘTE ȘI Openville Timișoara devine Iulius Town

Trips poate fi folosit pentru planificarea vacanțelor, plecând de la alegerea destinației și continuând cu rezervarea biletelor de avion și a camerei de hotel.

O noutate este reprezentată de disponibilitatea pachetelor de vacanță pe care Google le vinde aici și care includ bilete de avion și cazare pe o anumită perioadă.

YouTube Premium și YouTube Music, disponibile oficial în România CITEȘTE ȘI YouTube Premium și YouTube Music, disponibile oficial în România

Serviciul comunică și cu alte aplicații Google, de unde extrage informațiile de travel. Spre exemplu, dacă există o confirmare a unei rezervări în Gmail, Trips va afișa destinația la “Călătorii viitoare” sau “Călătorii potențiale”.

Noul serviciu nu trebuie confundat cu aplicația care poartă același nume, Google Trips. Aplicația de smartphone are în parte aceleași facilități, dar plusează cu funcții precum salvarea offline a ghidurilor de vizitare a orașelor sau crearea unor tururi plecând de la locul în care se află utilizatorul.

Lansarea site-ului Trips nu implică eliminarea funcțiilor pe care Google le oferă în celelalte servicii. De exemplu, căutarea zborurilor va putea fi făcută în continuare în Search, iar rezervarea camerelor la hotel rămâne disponibilă și în Google Maps.

Organizarea funcțiilor de travel oferite de Google rămâne în continuare haotică, chiar și cu acest nou serviciu. În mod normal, Google ar fi trebuit să unească noul serviciu Trips cu aplicația de smartphone Trips.

FOTO Google lansează un nou site pentru turiști. Serviciile oferite călătorilor

viewscnt
Afla mai multe despre
google
trips
calatorii
turism