Economistul Aurelian Dochia a vorbit la Profit LIVE

Economistul Aurelian Dochia a vorbit la Profit LIVE

Sursa foto: Agerpres

Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2016

Emisiunea Profit LIVE de astăzi îl va avea invitat pe economistul Aurelian Dochia, membru în Consiliul de Administrație al uneia dintre cele mai mari bănci din țară, BRD-Groupe Societe Generale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Dochia a fost numit în CA al BRD-Groupe Societe Generale în luna august a anului 2014, atunci fiind și asociat în firma de consultanță Concept Consultanță Economică și de Afaceri.

Înainte de această numire, economistul mai deținuse calitatea de membru în consiliile de administrație ale mai multor firme din grupul BRD, precum și ale SIF Muntenia, Fondului Proprietății de Stat și Centrului Român pentru Politici Economice (CEROPE). A fost, de asemenea, consultant independent pentru instituții precum OECD, Banca Mondială și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD).

Înainte de 1990, Aurelian Dochia a fost cercetător și director al Institutului de Economie Națională, și-a construit o carieră academică și a scris numeroase cărți și lucrări de economie.

Emisiunea va putea fi urmărită AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
profit live
aurelian dochia
brd