VIDEO Dragoș Stanca, la Profit LIVE: Toate business-urile vor fi afectate de modul în care oamenii consumă online

VIDEO Dragoș Stanca, la Profit LIVE: Toate business-urile vor fi afectate de modul în care oamenii consumă online
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iun 2016

Orice business poate fi transpus în mediul digital, de la o simplă spălătorie auto și până la cel mai mare operator telecom, și toate vor fi afectate de modul în care oamenii consumă online, a declarat fondatorul Interactive Central and Eastern Europe Festival (ICEEfest), Dragoș Stanca, la emisiunea Profit LIVE.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Cei care se gândesc că tehnologia este o treabă de IT-iști se înșeală. Nu este deloc o treabă de IT-iști, vorbim de modul cum orice business poate fi transpus în mediul digital, pornind de la o spălătorie auto și până la cel mai mare operator telecom. Toate sunt afectate de modul în care oamenii consumă online”, a afirmat Stanca.

El spune că ICEEfest este un eveniment care se adresează atât specialiștilor și zonei de business, cât tuturor oamenilor, indiferent de zona în care activează.

“Trebuie spus direct: sunt foarte mulți care riscă să își piardă locul de muncă dacă nu înțeleg cum funcționează tehnologia și cum poate fi influențat sau chiar schimbat complet domeniul lor de activitate de dinamica zonei IT”, a arătat fondatorul evenimentului.

Aflat la a cincea ediție, ICEEfest 2016 se va desfășura în perioada 9-10 iunie în Capitală și este o ocazie pentru participanți de a se pune la curent cu cele mai noi lucruri în materie de marketing și tehnologie.

La eveniment vor vorbi peste 100 de speakeri și traineri internaționali de la cele mai mari companii din zona online, cum ar fi Netflix, Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, TripAdvisor, CNN, BBC, Euronews, Eurosport, Discovery si alții.

“Spectrul acoperit de festival este destul de larg, de la big picture, pornind de la global giants, și apoi focusându-se pe anumite zone, cum ar fi aplicații, e-commerce, realitate virtuală sau creativitate”, a spus Stanca.

În opinia acestuia, televiziunea are în continuare resurse foarte importante ca industrie, fiind mult mai consolidată decât zona digitală.

“Un jucător din TV are aproape 100 de concurenți digitali. Afirmația «internetul va omorî televiziunea» este ridicolă pentru că televiziunea are resursele și banii să achiziționeze companiile online care contează în acest domeniu”, a explicat fondatorul ICEEfest.

Stanca spune că o parte din televiziuni este încă rezistentă la schimbări, dar industria a înțeles că tehnologia IT poate fi folosită ca un nou mod de exprimare și că trebuie să își adapteze conținutul acestui mediu, cum ar fi filmarea la 360 de grade pe care Discovery o va prezenta la eveniment.

VIDEO Dragoș Stanca, la Profit LIVE: Toate business-urile vor fi afectate de modul în care oamenii consumă online

viewscnt
Afla mai multe despre
dragos stanca
profit live