Primăria Alexandria își face publicitate de 800.000 de lei prin buletine informative și emisiuni radio-tv

Primăria Alexandria își face publicitate de 800.000 de lei prin buletine informative și emisiuni radio-tv
scris 9 aug 2017

Primăria municipiului Alexandria a plătit un prim contract de publicitate în valoare de 77.355 de lei pentru servicii de publicitate și informare a cetățenilor, unor ziare locale, pentru editarea unui „buletin informativ” și pentru „servicii de informare pe panou electronic stradal”. Bugetul primăriei pentru servicii de publicitate este de 815.000 de lei. Potrivit e-licitație.ro, câștigătorul a trei din cele șase loturi scoase la licitație este firma Tele Media Pres SRL.

Prima parte a contractului poartă denumirea de „Acord cadru de servicii de publicitate și informarea cetățenilor” și a fost atribuit pe 18 iulie. Astfel, pentru servicii de informare și publicitate în presa scrisă locală, primăria a plătit 24.480 de lei fără TVA, pentru „servicii de machetare, editare și tipărire „Buletin Informativ” au fost plătiți 31.980 de lei fără TVA și pentru „Servicii de informare pe panou electronic stradal (outdoor)” s-a plătit suma de 20.895 de lei, scrie News.ro.

Urmează să fie atribuite alte trei loturi ale contractului care privesc „servicii de informare și publicitate la post de radio local”, „servicii de informare și publicitate la post de televiziune local” și „servicii de informare și publicitate în presa scrisă națională”.

Televiziunea Română și Discovery Communications au încheiat un acord de sublicențiere a Jocurilor Olimpice CITEȘTE ȘI Televiziunea Română și Discovery Communications au încheiat un acord de sublicențiere a Jocurilor Olimpice

Valoarea estimată maximă a fiecărui acord cadru care urmează a fi încheiat, pentru fiecare lot în parte, este următoarea: pentru publicitate la postul local de radio 102.870 de lei, pentru televiziunea locală 135.900 de lei, iar pentru publicitate în presă scrisă națională 22.000 de lei.

Lucrurile nu se opresc aici, Primăria Alexandria fiind dispusă să plătească suma de 360.000 de lei de lei pentru tipărirea a 230.000 de exemplare a „Buletinului informativ”.

Bugetul total al acestui contract cadru de publicitate este de 815.000 de lei.

Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Tele Media Pres SRL este înregistrată pe numele lui Dănuț Scutelnicu și are pe rolul instanțelor de judecată mai multe procese de executare silită pentru neplata unor datorii.

Conform presei locale, Dănuț Scutelnicu este directorul Gazetei de Teleorman și al publicației Teleormanul, fiind un apropiat al președintelui PSD, Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman.

De altfel, Tele Media Pres SRL nu este la primul contract obținut de la autoritățile locale. Potrivit e-licitație.ro, în 2008 a câștigat o licitație organizată de prefectura Teleorman pentru tipărirea buletinelor de vot necesare alegerilor generale din 2008, în 2010 a obținut alte două contracte de publicitate de la Consiliul Județean Teleorman pentru promovarea unor proiecte de reabilitare a două drumuri județene, iar în 2011 a câștigat o licitație de la CJ Teleorman pentru a face publicitatea proiectului de elaborare a planului cadastral pentru drumurile județene din Teleorman.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
primăria alexandria
publicitate