Senatul vrea să cumpere covoare cu fire răsucite de peste 142.000 lei; criteriul de atribuire - prețul cel mai scăzut

Senatul vrea să cumpere covoare cu fire răsucite de peste 142.000 lei; criteriul de atribuire - prețul cel mai scăzut
scris 13 iul 2017

Senatul a demarat o procedură de licitație deschisă pentru a cumpăra covoare cu fire răsucite, mai exact mochetă de interior și exterior, în valoare de 142.016 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind prețul cel mai scăzut.

Potrivit unui anunț postat în SEAP, Senatul vrea să încheie un contract de achiziții publice pentru a cumpăra 2.000 mp mochetă de interior și 200 mp mochetă de exterior, scrie News.ro.

Cuantumul garanției de participare este de 1.344 lei pentru lotul I și 76 lei pentru lotul II, perioada de valabilitate fiind de 60 de zile de la data limită de depunere a ofertelor. Garanția se constituie prin virament bancar în contul Senatului României sau printr-un instrument de garantare emis în condițiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care nu se află în situații speciale privind autorizarea ori supravegherea.

Comisia Europeană propune măsuri de simplificare a accesului la fondurile UE CITEȘTE ȘI Comisia Europeană propune măsuri de simplificare a accesului la fondurile UE

Totodată, garanția de bună execuție se constituie în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului de achiziție publică și va fi în cuantum de 10% din prețul contractului, fără TVA.

Criteriul de atribuire al contractului este prețul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 19 iulie 2017, ora 15.00.

Sursa de finanțare este reprezentată de fonduri bugetare. 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
covoare
senat