Britanicii contracarează facturile la energie cu lenjerie termică. Ce se vinde cel mai bine

Britanicii contracarează facturile la energie cu lenjerie termică. Ce se vinde cel mai bine
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 oct 2022

Britanicii își fac provizii de lenjerie de corp termică, mănuși și halate pentru a-i ajuta să lupte împotriva frigului în această iarnă, în timp ce încearcă să evite să dea drumul la căldură pentru a economisi bani, notează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Vânzările de pături cu glugă, body-uri și haine termice, halate și papuci au crescut vertiginos în ultimele săptămâni, potrivit John Lewis, cel mai mare lanț de mari magazine din Marea Britanie, scrie Hotnews.ro.

Undă verde: Holcim România achiziționează General Beton România CITEȘTE ȘI Undă verde: Holcim România achiziționează General Beton România

Facturile la energie au crescut anul acesta, iar consumatorii se confruntă cu o inflație ridicată la toate bunurile, inclusiv la alimente, în timp ce ratele la creditele ipotecare au început, de asemenea, să se majoreze, ceea ce a dus la o scumpire puternică a costului vieții.

Așa că britanicii preferă să pună mai multe haine pe ei în loc să pornească încălzirea, iar John Lewis a declarat că clienții săi au cumpărat straturi suplimentare pentru a trece peste iarnă.

Vânzările de haine de iarnă pentru femei au crescut de peste două ori săptămâna trecută, comparativ cu săptămâna precedentă, în timp ce o pătură cu glugă a devenit un bestseller. Vânzările de rochii de casă au crescut cu 76% față de anul trecut.

"În condițiile în care costul energiei este o preocupare atât de mare, vedem că clienții cheltuiesc cu gândul la căldură", a declarat joi Claire Miles de la John Lewis.

De asemenea, body-urile dintr-o singură bucată s-au epuizat de pe rafturi mult mai devreme decât de obicei, a spus retailerul, semn că anul acesta sunt cumpărate pentru căldură mai degrabă decât ca un cadou de Crăciun ușor de cumpărat.

viewscnt
Afla mai multe despre
energie
lenjerie termică